Vliv únavy na kvalitu života onkologických pacientů - Němcová, Věra (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce se zabývá mírou vlivu únavy na sebepéči onkologických pacientů, mírou vlivu únavy na jejich kvalitu života a následnými intervencemi pro ošetřovatelskou praxi.
Influence of fatigue on quality of life of oncological patients
Keywords: kvalita života; onkologické onemocnění; onkologický pacient; sebepéče; únava; kvality of life; oncology illnes; oncology patient; selfmonitoring; fatigue