Motivace a hodnocení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Veselá, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současné situace v oblasti motivace a hodnocení pracovníků ve vybraném podniku. Určení metod a postupů, které firma používá a v případě zjištění určitých nedostatků navržení jejich řešení.
Motivation and assessment of the human resources in chosen firm
Keywords: Motivace; hodnocení; lidské zdroje; zaměstnanci; stimulace; Motivation; Assessment; Human Resources; Staff; Stimulation