Diagnostika vozidel s pohonem LPG - Bílek, Martin (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce na téma Diagnostika vozidel s pohonem LPG detailně popisuje části LPG aparatury. Dále se zabývá využitím metod sériové a paralelní diagnostiky a k tomu určených diagnostických přístrojů pro zjištění skutečného stavu diagnostikovaného vozidla v souvislosti s pohonem LPG. Závěrem jsou získané výsledky vyhodnoceny spolu se stanovením potenciálního vývoje stavu vozidla do budoucna.
Diagnostics of LPG powered vehicles
Keywords: LPG; zážehový motor; diagnostika; výkon; emise; LPG; petrol engine; diagnostics; power; emissions