Využití sběracího vozu v podniku zemědělské prvovýroby. - Kumpan, Michal (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se snaží zhodnotit použití sběracích vozů z hlediska potřeb a možností zemědělských subjektů, prvovýrobců. Tyto vozy se stále zdokonalují, technicky inovují a rozšiřuje se jejich rozsah použití mimo sběru i na řezání objemného materiálu a odvoz řezanky od řezačky. Práce poukazuje na postoj českého zemědělství k tomuto stroji.
Collector car use in the primary agricultural enterprise.
Keywords: píce; sklizeň; sběrací ústrojí; řezání; forage; harvest; pick the car; cutting