Technická analýza - burzovních dat - Matějka, Vlastimil (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá predikcí v oblasti budoucího vývoje na akciové burze. Pomocí neuronové sítě a indikátorů technické analýzy se v této práci budu snažit odhadnout pohyb trendů na burze.
Technical analysis - stock data
Keywords: neuronová síť; technická analýza; akcie; RapidMiner; neural network; technical analysis; stock; RapidMiner