Tvorba aplikací typu klient/server pomocí Windows Communication Foundation - Kafka, Petr (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím technologie Windows Communication Foundation pro tvorbu aplikací typu klient/server. Cílem práce je vytvoření česky psaných výukových materiálů, pomocí kterých se čtenář seznámí s vytvářením klientů a služeb WCF. Jejich součástí je množství ukázkových příkladů použitých k vysvětlení problematiky.
Using Windows Communication Foundation to creation client/server applications
Keywords: WCF; klient/server; služby; .NET 3.5; C#; WCF; client/server; services; .NET 3.5; C#