Uvedení výrobku na trh - Cahová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je zhodnocení uvedení výrobku na trh a případně navrhnout jiné řešení. Konkrétním podnikem byla firma Equisport s. r. o. se sídlem v Sokolí. Tato společnost se zabývá výrobou, maloobchodním a velkoobchodním prodejem jezdeckých potřeb. Práce je zaměřena na uvedení nylonových ohlávek pro tažné koně na trh.
Introduction of the Product on the Market
Keywords: Marketing; marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; Marketing; Marketing Mix; Product; Price; Distribution; Promotion