Matoliny jako krmné aditivum pro výkrm prasat - Soukup, Luboš (Jihočeská univerzita, 2015)
Krmné aditivum z výlisků vinné révy a jejich vliv na výkrmnost prasat a zdravotní stav.
Marc as a feed additive for fattening pigs
Keywords: matoliny; přeštické černostrakaté prase; výkrmnost