Řízení lidských zdrojů Městského úřadu ve Strmilově - Hynková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2017)
Předmětem bakalářské práce je oblast řízení lidských zdrojů. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na souhrn terminologie vyskytující se v praktické části. Jedná se například o vymezení pojmu řízení lidských zdrojů, pojmy z oblasti výběru a vzdělávání zaměstnanců. Praktická část obsahuje nejprve charakteristiku vybraného subjektu, dále se zabývá analýzou současného stavu výběru a vzdělávání úředníků. Na závěr se práce zabývá návrhy na zlepšení a zefektivnění současného stavu výběru a vzdělávání úředníků.
Human Resource Management Municipal Office in Strmilov
Keywords: Řízení lidských zdrojů; výběr zaměstnanců; vzdělávání zaměstnanců; personální politika; vedení; rozvoj lidí; činnosti lidských zdrojů; obchodní management.; Human resource management; personnel selection; trainning of employees; personnel policy; leadership; people development; human resource activities; business management.