HARMONIZACE ÚČETNÍCH VÝKAZŮ V ČR, USA a EU - Lavická, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
práce se zabývá prozkoumáním účetních výkazů dle české legislativy a mezinárodních standardů účetního výkaznictví
Harmonisation of financial statements in Czech republic, Unit States of America and European Union
Keywords: účetnictví; účetní závěrka; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; cash flow; výkaz o změnách vlasntího kapitálu; příloha; IFRS; česká legislativa; financial statement; final account; balance-sheet; statement of profit and damage; accounting; suplement