Stav foneticko-fonologické roviny u dětí v době zápisu do ZŠ - Čírtková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se věnuje stavu foneticko-fonologické roviny u dětí v době zápisu do základní školy. Jednotlivé kapitoly práce se zabývají vývojem řeči, jazykovými rovinami, fonematickým sluchem, dyslalií. Další část práce se zabývá šetřením stavu výslovnosti a fonematického sluchu pomocí řízeného rozhovoru u dětí předškolního věku v běžných i logopedických třídách mateřských škol.
Status of phonetic-phonological levels of children at enrolls at primary school
Keywords: vývoj řeči; foneticko-fonologická rovina; výslovnost; fonematický sluch; dyslalie; the development of speech; phonetic-phonological level; pronunciation; phonemic hearing; dyslalia