Význam a využití marketingové činnosti ve vybrané firmě - Canaria Travel CZ s.r.o. - Zboroňová, Anežka (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem bakalářské práce je význam a využití marketingové činnosti ve vybrané firmě - cestovní kanceláři Canaria Travel. Práce je rozdělena do dvou částí. První, teoretická část, má za cíl, na základě prostudované odborné literatury, představit pojem marketing, základní terminologii s ním spojenou a marketingovou činnost z různých pohledů autorů odborné literatury. Praktická část je věnována charakteristice vybrané firmy a realizované marketingové činnosti z pohledu marketingového manažera. Závěr práce hodnotí stávající situaci podniku a navrhuje případná řešení na změnu.
Importance and use of marketing activities in a selected company - travel agency Canaria Travel CZ s.r.o.
Keywords: marketing; marketingová činnost; cestovní kancelář; Canaria Travel; marketing; marketing activities; travel agency; Canaria Travel