Specifické poruchy v učení matematice na 2. stupni ZŠ ve vztahu k informačním technologiím - Brabcová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření uceleného materiálu, pro žáky se specifickými poruchami učení, s podporou počítače. Vycházím z problematického učiva druhého stupně základní školy v souvislosti s reedukačními technikami. Dále popisuji a hodnotím současnou nabídku učebnic a možnosti učení s podporou počítače.
Specific disorders in learning mathematics at secondary school in relation to information technology
Keywords: Specifické poruchy učení; ICT ve výuce; analýza učebnic; Specific Learning Disabilities; ICT in education; analysis of textbooks