Spokojenost pacientů s nemocničním režimem, stravou a přístupem personálu - Pavlásková, Ilona (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato bakalářská práce zjišťuje, jaká je spokojenost klientů s nemocničním režimem, stravou a přístupem personálu. Výzkumem bylo zjištěno, že většina pacientů je spokojena s přístupem zdravotních pracovníků a že pohlaví a věk ovlivňuje spokojenost se stravou a nemocničním režimem. Spokojenost může výrazně zlepšit celkové výsledky léčby
Satisfaction of patients with hospital routine, diet and staff approach
Keywords: Informace; Komunikace; Kvalita; Ošetřovatelství; Pacient; Spokojenost; Všeobecná sestra; Information; Communication; Quality; care service; Patient; Satisfaction; Nurse