Aplikace internetového marketingu ve vybrané firmě - Fürst, Jakub (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své práci se zaměřuji na analýzu podmínek pro aplikaci internetového marketingu ve firmě Pheral s.r.o. Tato firma je výhradně internetový prodejce feromonových produktů a na trhu působí již jeden rok. Po krátké analýze firmy jsem se rozhodl uskutečnit dotazníkové šetření návštěvníků internetových stránek firmy a získat cenné informace pro další marketingová rozhodování. Na konci práce navrhuji důležitá řešení problémů firmy.
Application of the internet marketing in chosen company
Keywords: marketing; internet; marketingový výzkum; marketing; internet; marketing research