Profily návštěvníků turistické oblasti Lipensko - Hozák, Michal (Jihočeská univerzita, 2019)
Na základě výsledků provedeného kvantitativního výzkumu metodou dotazníkového šetření, identifikuje tato bakalářská práce klíčové a perspektivní segmenty návštěvníků turistické oblasti Lipensko. Identifikovat lze také potřeby a požadavky návštěvníků. Podle nich je navrženo opatření pro významný segment s ohledem na udržitelný rozvoj cestovního ruchu.
Visitors' Profiles in the Tourism Area of Lipensko
Keywords: cestovní ruch; profily návštěvníků; segmentace trhu; Lipensko; udržitelný rozvoj; tourism; visitors' profiles; market segmentation; Lipensko; sustainable development