Možnosti udržitelného rozvoje cestovního ruchu v turistické oblasti Střední Čechy - jihovýchod - Maršálková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce bylo na základě zhodnocení primárních a sekundárních potenciálů rozvoje cestovního ruchu v turistické oblasti Střední Čechy - jihovýchod navrhnout možnosti udržitelného rozvoje cestovního ruchu v turistické oblasti s vymezením vize, cílů, priorit a opatření.
Options for sustainable development of tourism in the tourist area of Central Bohemia - southeast
Keywords: cestovní ruch; udržitelný rozvoj; zelený cestovní ruch; tourism; sustainable development; green tourism