Angažování spotřebitelů - Buchtová, Tamara (Jihočeská univerzita, 2011)
Úkolem diplomové práce bylo prozkoumat inovace v oblasti Consumer Engagement na zahraničním trhu a navrhnout koncepty doporučení pro využití na české trhu. První část práce je zaměřena na teoretické zpracování informací souvisejících s daným tématem. Druhá část je zaměřena na zpracování informací získaných exploračním výzkumem. Na základě těchto informací byly vytvořeny dva koncepty pro využití na českém trhu. První je zaměřen na existující firmu Triola a. s.. Druhý se sepsán pro fiktivní pizzerii Lazio.
Consumer Engagement
Keywords: Angažování spotřebitelů; spotřebitel; inovace; internet; marketing.; Consumer Engagement; consumer; innovation; internet; marketing.