Kompleks postrojek zamka i sad v g.Češskij Krumlov (projekt putěvoditělja) - Hájková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Počet stran textu 54, Úvod, 7 Hlavních kapitol, Závěr, Seznam literatury, Rejstřík příloh, Přílohy. Práce se zaměří na vypracování návrhu turistického průvodce. Areál hradu a zámku v Českém Krumlově je druhým největším v České republice. Je hojně navštěvován rusofónními turisty. Nicméně neexistuje žádný ucelený a dostupný průvodce v ruském jazyce, zaměřený na zámek a zámeckou zahradu. Informace o nich v ruském jazyce jsou kusé a nesourodé. Práce bude zaměřena na souvislý popis hradu a zámku i zámecké zahrady v ruském jazyce. Součástí této práce jsou fotografie a plánky zámku i zámecké zahrady.
Mansion area and palace garden in Český Krumlov (project traveller´s guide)
???????? ???????? ????? ? ??? ? ?. ??????? ??????? (?????? ????????????)