Možnosti targetingu v oblasti nádorové imunoterapie - Stachová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této práce bylo studium možností targetingu v nádorové imunoterapii. Byla studována exprese fosfatidylserinu v melanomu B16-F10 in vivo a v buněčné kultuře B16-F10 in vitro. Byly analyzovány podmínky vedoucí ke zvýšené expresi fosfatidylserinu na povrchu nádorových buněk.
The possibilities for targeting in tumor immunotherapy
Keywords: Nádorová onemocnění; targeting; fosfatidylserin; Cancer; targeting; phosphatidylserine