Vzduchová dráha - Kakaš, Štefan (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá vhodností použití počítače při výuce, mechanickou konstrukcí a vývojem hardware i software školní didaktické pomůcky s názvem Vzduchová dráha, jejíž finanční náklady na výrobu, jsem se snažil minimalizovat za cílem opětovného používání ve školních zařízeních, kde by měla nadále sloužit jako pomůcka při výuce kinematiky a dynamiky.
The air track
Keywords: IKT; počítač; paralelní port; LPT; RS232; sériový port; USB; software; experiment; kinematika; dynamika; fyzika; hardware; Visual Basic; IKT; computer; parallel port; LPT; RS232; serial port; USB; software; experiment; kinematic; dynamic; physic; hardware; Visual Basic