Dětský pěvecký sbor Nokturňáček při II. ZŠ v Sezimově Ústí - Mušinská, Daniela (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce pojednává o historii dětského pěveckého sboru Nokturňáček, obsahuje soupis repertoáru, soutěží a festivalů. Zmiňuje se o zakladatelce sboru, sbormistryni Mgr. Jarmile Hlubinkové.
The children's singing choir Nokturňáček of 2nd Elementary School in Sezimovo Ústí
Keywords: pěvecký sbor; festival; Sezimovo Ústí; soutěž Jihočeský zvoneček; repertoár; Jarmila Hlubinková; singing choir; festival; Sezimovo Ústí; competition South Bohemian jingle; repertoire; Jarmila Hlubinková