Předpisy pro provoz a metodiky kontrol silničních motorových vozidel v ČR - rešerše - Rybka, Matouš (Jihočeská univerzita, 2021)
Předmětem bakalářské práce jsou "Předpisy pro provoz a metodiky kontrol silničních motorových vozidel v ČR - rešerše." Práce je zaměřena na zákony, vyhlášky, emisní normy a homologační předpisy, kterými se řídí nebo kterými se budou muset řídit stanice měření emisí (SME) a stanice technický kontrol (STK).
Regulations for operation and methodologies for motor vehicles in the Czech Republic - research
Keywords: technická prohlídka; Měření emisí vozidel; Emisní normy; Novelizace předpisů; metodika kontrol; Vehicle inspection; Vehicle Emission Measurement; Emission standards; Amending the regulations; methodologies of control