Specifika podnikatelského záměru v pohybových aktivitách a tělovýchově - Valík, Jiří (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu v oblasti fitness a tělesné výchovy v Jihlavě.Práce pojednává o obsahu struktury obvyklého podnikatelského plánu, podrobného popisu procesu a pravidel pro vytvoření úspěšného podnikatelského plánu. Definici specifik podnikaní v fitness a tělovýchově. Zaměřuje se na analýzu trhu, vnitřní a vnější prostředí společnosti, jako je analýza silných a slabých stránek konkurence.
Specifics of Business Plan in Physical Education and Fitness
Keywords: Příjmy; náklady; podnikatelský plán; analýza trhu; Revenue; costs; business plan; market analysis