Výchovná hodnota jazykových a literárních pořadů ve veřejnoprávních médiích - Holubová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá jazykovými a literárními pořady prezentovanými v českých veřejnoprávních médiích - České televizi a v Českém rozhlase. V teoretické části představuje vybrané pořady, popisuje, jakými tématy se zabývají, a pokouší se o jejich interpretaci. Na základě dotazníkového šetření u žáků základních škol a dalších okruhů respondentů je sestavena praktická část, jež ukazuje, jak média veřejné služby těmito pořady naplňují svou vzdělávací a výchovnou funkci.
Educational Value of Linguistic and Literary Broadcasts in Public Service Media
Keywords: veřejnoprávní média; Český rozhlas; Česká televize; jazykové pořady; literární pořady; Public Service Media; Czech Radio; Czech Television; linguistic broadcast; literary broadcast