Domovy se zvláštním režimem, jejich specifikace a potřebnost pro Plzeňský kraj - Wendlová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá potřebností domovů se zvláštním režimem v Plzeňském kraji. Teoretická část specifikuje pojem zvláštní režim. Dále popisuje cílovou skupinu a podmínky přijetí do zařízení a srovnání s jiným typem zařízení. V praktické části jsou vymezeny základní hypotézy. Cílem výzkumu je zjistit potřebnost těchto zařízení v Plzeňském kraji.
Accommodation with a special regime
Keywords: zvláštní režim; Alzheimerova choroba; demence; závislost; special régime; Alzheimer?s; disease; dementia; dependence