Kompetence sociálních pracovníků v soudobé společnosti - Štindlová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se věnuje aktuálnímu tématu, kterým je odbornost sociálních pracovníků v současné společnosti. Reaguje nejen na měnící se požadavky na kvalifikační požadavky, ale také na vznikající profesní organizaci sociálních pracovníků, změny ve školství a také v jiných strukturách společnosti. Cílem práce je poskládat "obraz" kompetentního sociálního pracovníka pro dnešní společnost. V práci se objeví data získané týmovým projektem Gaju 117/2013/H.
Competence of social workers in contemporary society
Keywords: sociální pracovník; vzdělání; vzdělávání; kompetence; soudobá společnost; social worker; education; competence; contemporary society