Současný postoj mladých lidí ve vztahu k cestování - Hejtmánková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na současný postoj mladých lidí ve vztahu k cestování. Cílem práce je analýza současného stavu individuálního cestování a cestování přes cestovní kancelář, zhodnocení výhod a nevýhod, které rozdílné způsoby cestování přináší a jejich hlavní rozdíly. Analýza se zaměřuje na ekonomické ukazatele, časovou náročnost, míru užitkovosti, bezpečnost, přidanou hodnotu, flexibilitu a požadavky cestovatelů.
Current Attitude Young People in relation to Travelling
Keywords: Individuální cestování; porovnání zájezdu; cestovní ruch; cestovní kancelář; analýza; Individual travelling; comparison of a tour; tourism; travel agency; analysis