Studium segmentové dynamiky vybraných fluorovaných methakrylátů pomocí NMR pevné fáze - Plačková, Lydie (Jihočeská univerzita, 2014)
Teoretická část bakalářské práce charakterizuje principy NMR spektroskopie a použití metod pro měření charakteristik gelových elektrolytů. Experimentální část byla zaměřena na přípravu a prozkoumání dvou vzorků gelových elektrolytů metodou NMR spektroskopie, které se lišily obsahem kapalné fáze, a proto interakcemi a vodivostí.
The study of segmental dynamics of selected fluorinated methacrylates using solid state NMR