Příjmy ÚSC města Trhové Sviny - Krejčí, Marta (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na novelu zákona DPH od 1.4.2011. Cílovou skupinou pro rozbor je ÚSC město Trhové Sviny. BP je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. Praktická část používá metody rozboru příjmů pomocí horizontální a vertikální analýzy, vliv novely DPH na ÚSC ukazují praktické příklady sledované účetní jednotky. Nakonec je vyhodnocení dopadu změny zákona na ÚSC. Výsledek je, že změna DPH se neprojevila a poukazuje na změny, které by pozitivní vliv na rozpočty ÚSC měly
Budget municipal towv Trhové Sviny
Keywords: Daň z přidané hodnoty; vertikální a horizontální analýza; novela zákona; vliv na rozpočet; Value added tax; vertical and horizontal analysis; law anendment; influence to budget