Muži jako cílová skupina pro internetový prodej potravin - Novák, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2017)
Tématem bakalářské práce jsou muži jako cílová skupina pro internetový prodej potravin. Cílem bakalářské práce je zhodnotit chování nakupujících a jejich postoj k online nakupování. Teoretická část se zaměřuje na oblast chování spotřebitelů, nákupního chování, elektronických obchodů a internetového prodeje, které jsou zde charakterizovány. Praktická část obsahuje shromáždění dat pomocí dotazníku v elektronické podobě. Dotazníky byly zaslány respondentům mladšího věku (15 - 44) a staršího věku (nad 45 let). Výsledky analýzy mohou být použity pro marketingovou strategii nebo pro potenciální prodejce, kteří se zabývají prodejem potravin na internetu.
Males as a target group for internet food sale
Keywords: spotřební chování; nákupní chování; elektronické obchody; online nakupování; internetový prodej; consumer behaviour; shopping behaviour; electronic shops; online shopping; internet selling