Měření souhrnné produktivity výrobních faktorů - Kočová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce je aplikovat metody výpočtu produktivity na národohospodářské a na podnikohospodářské úrovni. Zjistit výsledky jednotlivých produktivit a zhodnotit jejich vývoj na obou úrovních. Následně porovnat jednotlivé výsledky podniku s odvětvím.
Total productivity of manufacture factors measurement
Keywords: produktivita; výrobní faktory; souhrnná produktivita výrobních faktorů; produktivita práce; produktivita kapitálu; produktivita půdy; productivity; manufacture factors; total productivity of manufacture factors; labour productivity; capital productivity; soil productivity