Dětský pěvecký sbor Canzonetta v Českých Budějovicích - Zahradníková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zaměří na vznik, vývoj a současnou podobu dětského pěveckého sboru Canzonetta, dnes působícího při základní umělecké škole Bezdrevská 3. Nastíní repertoár sboru a jeho prezentaci na českých ale i mezinárodních pěveckých přehlídkách a soutěžích. Zmíní se také o dalších spřízněných sborech: Piccolo (pro děti od 6 do 8 let), Da Capo (pro děti od 8 do 12 let), smíšený sbor Canzonna a ženský sbor Vox Novus. Mimo jiné se bude také zabývat spoluprácí Canzonetty s operou Jihočeského divadla.
Children's choir Canzonetta in České Budějovice
Keywords: Canzonetta; sbor; dětský pěvecký sbor; zpěv; písně; Canzonetta; choir; childrens's choir; singing; songs