Pěstování pšenice v závislosti na šířce řádků - Dupalová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2018)
Největší vliv na výnos zrna vykázaly varianty pěstování. Hnojení dusíkem dosáhlo nejvyšších výnosů zrna, varianta hnojení bez dusíku vykázala průměrné výsledky a podsev jetele naopak vykázal výnosy nejnižší.
Growing wheat depending on the width of lines.
Keywords: pšenice ozimá; výnosové prvky; skutečný a teoretický výnos zrna; šíře řádků; winter wheat; yield components; real and theoretical grain yield; line widhts