Optimalizace strojního času výrobních zařízení - Kočí, Petr (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce popisuje implementaci softwarového nástroje Automatic Cycle Time Diagnosis do výrobních zařízení, optimalizace strojového času a stanovuje standardy a podklady pro implementaci do výrobnho závodu v rámci Robert Bosch s.r.o., České Budějovice.
Optimization of machine time manufacturing facilities