Motivační systém a péče o zaměstnance ve vybraném podniku - Plachá, Denisa (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je popsat a zhodnotit motivační systém a péči o zaměstnance ve vybraném podniku ČEVAK a.s. Práce se zaměřuje na základní pojmy tématu motivace, péče o zaměstnance a na teorie pracovní motivace. V praktické části je představen podnik ČEVAK a.s., kde je prováděn výzkum. Bakalářská práce uvádí důkladné popsání motivace v podniku a přirovnání tohoto systému k nějaké teorii motivace. V práci je uvedeno dotazníkové šetření, které je získáno od zaměstnanců podniku. Jeho výsledky jsou prezentovány formou grafických výstupů. Zkoumání a porovnání všech získaných informací je zpracováno ve vlastní návrh na zlepšení motivačního systému a péče o zaměstnance.
Motivation System and Care of Employees in Selected Enterprise
Keywords: motivace; motivační systém; péče o zaměstnance; motivační teorie; spokojenost zaměstnanců; benefity; motivation; motivation system; care of employees; motivation theory; employee´s satisfaction; benefits