Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Mikroregion svazek obcí Chelčicko-Lhenický - Keclíková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na předpoklady rozvoje komerčních služeb v mikroregionu Chelčicko-Lhenickém. Hlavním cílem bylo provést marketingový výzkum podnikatelských subjektů,vést řízené rozhovory se starosty obcí a nakonec provést SWOT analýzu dané oblasti.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: komerční služby; marketingový výzkum; mikroregion; commercial services; market research; micro region