Problematika mikroskopických hub u nahého ovsa - Živorová, Růžena (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce je hodnocení výskytu patogenních hub, zjišťování četností výskytu sledovaných fytopatogenních hub, strategie odhadu ztrát a hodnocení intenzity choroby. Dále sleduji infekci patogeny hub rodu Fusarium včetně vyhodnocení výnosotvorných prvků, včetně sledování povrchové mikroflóry na osivu nahého ovsa.
Problems Microscopic fungi of naked oat
Keywords: Oves nahý; patogenní houby; rod Fusarium; sledování povrchové mikroflóry na osivu nahého ovsa; Avena nuda; pathogenic fungi; tribe Fusarium; the surface microflora on the seed of Avena nuda