Chování návštěvníků webových stránek - Kovář, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zaměřuje především na postoje návštěvníků k webové prezentaci. Součástí práce je případová studie, kde jsou zkoumány postoje testovaných subjektů při použití smartphonu, tabletu a desktopu k webové prezentaci Jihočeské univerzity. V teoretické části práce jsou analyzovány nástroje a metody pro sledování interakce uživatele s webovými stránkami.
The behavior of website visitors
Keywords: webová prezentace; dotykové zařízení