Studium nádorové terapie pomocí Zymosanu A - Waldmannová, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce bylo studium účinnosti Zymosanu A v protinádorové terapii. Za účelem zvýšení jeho protinádorového účinku byl použit v kombinaci s některými dalšími imunomodulátory.
Study of cancer therapy based on the use of Zymosan A
Keywords: rakovina; melanom; vrozená imunita; Zymosan A; cancer; melanoma; innate immunity; Zymosan A