Marketingová komunikace ve vybraném podniku - Krejčířová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2019)
V literárním přehledu diplomové práce na téma Marketingová komunikace ve vybraném podniku budou charakterizovány hlavní pojmy a nástroje používané v marketingové komunikaci, popsány budou její funkce a role v marketingovém mixu, představen bude i způsob plánování. V závěru přehledu budou popsány cíle marketingové komunikace a vyzdvihnuta bude i důležitost stanovení cílových skupin. V praktické části práce bude sledovaný podnik představen, bude popsána jeho činnost, poslání, současný positioning a konkrétní služby, které nabízí. Poté bude na základě analýzy používaných nástrojů, ale i z hloubkových rozhovorů a pozorování nastíněno, jak funguje marketingová komunikace vybraného podniku nyní. Následně budou definovány cílové skupiny a navrženy změny a doporučení, která se budou týkat především analyzovaných nástrojů. V úplném závěru praktické části bude navržen vlastní plán aktivit do následujícího roku, který by měl přispět ke zviditelnění sledovaného podniku u stanovených cílových skupin a ke změně vnímání a důležitosti podniku v regionu.
Marketing Communication in a chosen company
Keywords: marketingová komunikace; marketing; cílové skupiny; sociální sítě; reklama; podniková identita; public relations; sponzoring; direct marketing; online komunikace; plánování; marketing communication; marketing; target groups; social networks; promotion; advertising; corporate identity; public relations; sponsorship; direct marketing; online communication; planning