Pracovní smlouva jako základní dokument mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem - Procházková, Lada (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení využívaných konceptů pracovní smlouvy a dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr ve sledovaných organizacích, následné porovnání a navržení optimálních obsahů pracovních smluv s ohledem na současné zdroje pracovního práva.
The contract of employment as a basic document between the employer and employee
Keywords: pracovní smlouva; pracovní právo; employment contract; labor law