Názor obyvatel Jihočeského kraje na činnost základních složek integrovaného záchranného systému - Dušková, Ilona (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem této práce bylo zjistit a vyhodnotit názor obyvatel Jihočeského kraje na činnost základních složek integrovaného záchranného systému. Celý výzkum byl koncipován tak, aby po provedení analýzy údajů získaných dotazníkovým šetřením byly získány informace o pohledu obyvatel Jihočeského kraje na práci Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a Policie ČR.
South Bohemian inhabitants opinion of activity of basic bodies of Integrated Rescue System
Keywords: Hasičský záchranný sbor ČR; integrovaný záchranný systém; mimořádná událost Policie ČR; Zdravotnická záchranná služba; Emergency Medical Service; Police of the Czech Republic; Fire and Rescue Service; Integrated Rescue System; unfavorable event