Vliv distanční výuky na rodinné klima žáků 1. stupně ZŠ - Hejný, Filip (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce zkoumá vliv distanční výuky na rodinné klima v domácnosti žáka 1. stupně základní školy. Práce kombinuje teoretické poznatky z psychologie rodiny a analýzu infrastrukturálních požadavků distanční výuky. Praktická část zahrnuje kvantitativní výzkum zaměřený na ověření předpokládaných dopadů distanční výuky na rodinné klima. Závěrem je zhodnocení výsledků výzkumu a celkového dopadu distanční výuky během pandemie covidu-19 na rodinné klima.
The impact of distance learning on the family climate of primary school pupils
Keywords: rodinné klima; distanční výuka; rodina; první stupeň; family climate; distance learning; family; first grade