Analýza tržních podmínek pro rozvoj agroturistiky ve zvolené destinaci - Kuthanová, Eva (Jihočeská univerzita, 2014)
Cestovní ruch se skládá z různých druhů či forem. Důležitým aspektem je segmentace různých skupin návštěvníků, protože každá skupina návštěvníků má rozdílné potřeby a požadavky. Z důvodu rozdílných potřeb a požadavků návštěvníků je důležitý individuální přístup podnikatelských subjektů v oblasti cestovního ruchu. Součást cestovního ruchu je i agroturistika. Autorka bakalářské práce se zaměřuje na analýzu nabídky a poptávky po agroturistických službách.
Analysis of market conditions for the development of agritourism in the selected destination
Keywords: agroturistika; venkovská turistika; tržní podmínky; cestovní ruch; ubytování; farmář; rurar tourism; agritourist farm; Czech products; countryside; grants; sources; accommodation; farmer; nature