Pracovní postoje - Novotná, Tereza (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce je zaměřena na pracovní postoje mužů vůči ženám a to především na manažerských pozicích. Je zde popsána gender problematika. Práce se zaměřuje na názory zaměstnanců v určitém podniku a zabývá se jejich postoji a pohledy k tomu, zda v dnešní době existují ještě nějaké bariéry mezi vedoucími pracovníky nebo ne. Je zde proveden kvalitativně kvantitativní výzkum, který se skládá z rozhovorů s vedoucími zaměstnanci a z využití dotazníkového šetření.
Working position
Keywords: pracovní; postoje; gender; diskriminace; motivace; work; position; gender; discrimination; motivation