Procesy restrukturalizace služeb v historickém centru města Tábora do roku 2008 - Šmíd, Libor (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce ‚,Procesy restrukturalizace služeb v historickém centru města Tábora do roku 2008'' vykresluje stav služeb během života několika generací. Zobrazuje město Tábor od počátku dvacátého století do počátku století jednadvacátého. Během těchto sta let se město změnilo a služby se samozřejmě přizpůsobily lidem a tempu života. Obsahem práce je zobrazit portfolio a kvantitu služeb a obchodů v jednotlivých etapách do současnosti a tím objasnit důvody a příčiny změn složení služeb.
The restructuring process of services in historic town center of Tabor from 2008
Keywords: restrukturalizace služeb; historické centrum města; Tábor; revitalizace; restructuring of services; historic town center; Tabor; revitalization