Ekonomika a fungování vybraného maloobchodního řetězce - Kalusová, Monika (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce pojednává o vývoji španělského maloobchodního řetězce v oblasti textilní a oděvní. Smyslem práce je zjistit vývoj daného podniku v časovém horizontu a porovnat postavení podniku s konkurencí.
Economics and management of selected retailer
Keywords: Maloobchod; maloobchodní řetězec; textilní a oděvní průmysl; trh; Španělsko; Inditex; H&M; TOP maloobchodníků; finanční analýza; STEP; trendy; zisk; finanční zpráva.; Retailing; retailing chain; textile and clothing industry; market; Spain; Inditex; H&M; TOP retailers; competitions; financial analysis; STEP analysis; trends; profit; financial report.