Místní akční skupina Blanský les - Netolicko o.p.s. - Pfefer, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá regionálním rozvojem a politikou udržitelnosti venkovských regionů, konkrétně decentralizovaným nástrojem regionální politiky programem LEADER, který byl v České republice implementován v roce 2004. Využití programu LEADER je znázorněno na konkrétně vymezeném území oblasti působnosti Místní akční skupiny Blanský les ? Netolicko o.p.s., která za tímto účelem vznikla a která sdružuje tři zajímavé mikroregiony v Jižních Čechách. Činnost místní akční skupiny je analyzována a hodnocena za období 2004 ? 2008.
Local action group Blanský les - Netolicko o.p.s.