Pohybová aktivita a inaktivita studentů oborové tělesné výchovy Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity - Zárybnický, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce je zaměřena na pohybovou aktivitu a inaktivitu studentů oborové tělesné výchovy pedagogické fakulty Jihočeské univerzity. Data byla využita ze dvou zdrojů a to z krokoměrů SW - 700 a z dotazníků NQLS. Výzkum byl porovnán s výsledky Českobudějovického regionu. Výzkum byl proveden na jaře 2007 a to na studentech oborové tělesné výchovy ve věku 20 až 26 let. Ve výsledkové části jsou výsledky zaznamenávány formou grafů a tabulek a rozděleny do několika skupin, aby bylo možno výsledky mezi sebou porovnávat.
Movement activity and inactivity of students of physical training discipline on Pedagogical fyculty ofuniversity of South Bohemia
Keywords: intenzivní pohybová aktivita; dotazník; krokoměr; intensive movement activity; questionnaire; pedometer